Product

Sántha György SchP: A piarista rend korai éveiről

Emmausz evangéliumos könyv 2024

Piaristának lenni azt jelenti, hogy szenvedélyesen szeretjük azt, amit Kalazancius szeretett. De mi az, amit Kalazancius annyira szeretett? A Názáreti Jézust, az ő evangéliumát, mindazt, amire Ő hív. Mi ezért szolgáljuk a gyerekeket és fiatalokat, különösképpen a legrászorultabbakat. Ezért hiszünk a fiatalokban, ezért járjuk velük az utat, ezért építjük velük együtt a világot. Ez az emmauszi út is. 

Kötetünk a 2024-es év napjainak evangéliumát tartalmazza a Katolikus Egyház hivatalos naptára és a Piarista Rend saját naptára szerint. Az evangélium imádságos olvasásához szeretnénk ezzel kapcsolódási lehetőségeket teremteni, elmélkedést csatolva az evangéliumi mondatokhoz, és imát is fogalmazva hozzájuk. Ezeknek magyar piarista szerzetesek a szerzői, maiak és korábban működő atyák, ahogyan a szövegek is részben újak, részben korábbi évekből valók.

A kiadvány személyesen megvásárolható a Levant Bistroban is, a hét minden napján, 11:00-22:00 között. (1052 Budapest, Piarista utca 1. A Piarista Gimnázium mellett, a Duna felé, kb. 20 méterre.) A Sapientia portáján idén már nem vásárolható a könyv!

NORMÁL ÁR

1 800 Ft

Normál ár
Emmausz evangéliumos könyv 2024
-+
Jelenleg ez a termék nem rendelhető.
Rendelhető
/sites/default/files/styles/thumbnail_450x599/public/emmausz_fb_poszt3.jpg?itok=iuOC1gj8
Termékazonosító: 631
,