Gyakran Feltett Kérdések

 

Mit kell tudni a Piarista Ajándékboltról?

Ez egy online bolt (webshop, webbolt, webáruház). Piarista emblémázott termékeket forgalmaz. Folyamatosan bővülő kínálatunkkal arra törekszünk, hogy minél szélesebb igényeket ki tudjunk elégíteni. Egyedi rendeléseket is teljesítünk, osztályoknak, iskoláknak pólókat, pulóvereket, ajándéktárgyakat készítünk. Igény esetén a logó grafikai tervezését is vállaljuk. Erről bővebben ide kattintva találhat információt.

Van „rendes” bolt is, ahol lehet vásárolni?

Jelenleg kizárólag a webshopon keresztül lehet vásárolni.

Hogyan lehet rendelni?

Vásárlási feltételek menüpontban és az ÁSZF-ben részletesen olvashatsz erről.

Hogyan lehet regisztrálni, és miért jó az?

Regisztrálni rendelés feladásakor lehet, jelszó és felhasználói név megadásával. Ez azért jó, mert...

  • A regisztrált vásárlók lekérdezhetik rendelésük állapotát, és megnézhetik korábbi rendeléseiket is.
  • Mivel ez egy „piarista” bolt, a piarista iskolába járó, járt, ott dolgozó vásárlók külön kedvezményben részesülhetnek.

Fontos, hogy nem szükséges minden vásárlási alkalommal regisztrálni, mert a külön kezelt regisztrációkat nem tudjuk összevonni, a külön felhasználói néven föladott rendelések értékét nem tudjuk egy számlára jóváírni. Ha egyszer már megtörtént a regisztráció, akkor érdemes megjegyezni a felhasználónevet és jelszót!

Mennyi idő, amíg kiszállítják az árut?

A rendelés feldolgozása időt vesz igénybe. Ennek gyorsasága a bolt forgalmától függ, de igyekszünk minden rendelést napokon belül feldolgozni. A csomag állapotát bármikor lekérdezheted a "Rendelések" menüpont alatt, melyet a "Fiókom"-ra kattintva érhetsz el.

A termékek postára adása belföldi szállítási cím esetén a megrendelés időpontjától számított 15 munkanapon belül, külföldi cím esetén pedig 30 munkanapon belül megtörténik.

Át lehet venni személyesen is az árut?

Egyelőre kizárólag Budapesten (1052 Budapest, Piarista utca 1.) a Budapesti Piarista Gimnáziumban van lehetőség személyes átvételre. A fizetési mód ezen esetben is előre utalás, csak a személyes átvételt kell kiválasztani a szállítási költség megjelölésénel. A személyes átvétel előzetes egyeztetés után történik. 

Mennyi lesz a postaköltség?

A postaköltség a csomag súlyától függ, 2 kg-ig 1690 Ft. A csomagok a Magyar Posta csomagszolgálatával kerülnek kiszállításra.

Hol a csomagom?!

Ha nem érkezett meg a csomag, érdemes megnézni a "Rendelések" menüpont alatt. A rendeléshez egy kód is kapcsolódik, mellyel lekérdezhető annak állapota. Ha az innen kapott válasz nem kielégítő, az ügyfélszolgálati e-mailcímen lehet felvenni velünk a kapcsolatot.

Le szeretném mondani a rendelést

A rendelést csak addig lehet lemondani, amíg fel nem dolgoztuk. Ezt is a "Rendelések" menüpontban lehet megtenni.
A feladott megrendelés a hatályos jogszabályok szerint nyilvános ajánlattételnek számít. A rendelés feladásakor ezt tudomásul kell venni.

Az Elállási/Felmondási jog gyakorlása esetén a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet az irányadó. Ennek értelmében az áru kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül a Vásárlónak joga van a szerződéstől indoklás nélkül elállni, azaz a megrendelt terméket hiánytalanul visszaküldeni. Ebben az esetben az ÁSZF-ben rögzített módon járunk el.

Hogyan kell fizetni az ajándéktárgyakért?

A kiválasztott termékek megrendeléséről e-mailben érkezik visszaigazolás, ami egyben egy előszámla is. A megrendelést előre utalással lehet fizetni a 11707024-20474571 (OTP) számú számlára, vagy barionon keresztül.

Van Törzsvásárlói kedvezmény?

Regisztráció esetén az adatokat a rendszer megőrzi, így piarista munkatársaknak, diákoknak vagy öregdiákoknak a vételárból 8% kedvezményt adunk. 

Van-e garancia, ki lehet-e cserélni az átvett árut, ha nem jó?

Igen, minden további nélkül. Erre vonatkozólag is a hatályos jogszabályokat tartjuk irányadónak. Bővebben az ÁSZF-ben adunk tájékoztatást ennek menetéről.