Gyakran Feltett Kérdések

másnéven GYIK


Mit kell tudni a Piarista Ajándékboltról?

Ez egy online bolt (webshop, webbolt, webáruház). Piarista emblémázott termékeket forgalmaz. Folyamatosan bővülő kínálatunkkal arra törerkszünk, hogy minél szélesebb igényeket ki tudjunk elégíteni.

Van „rendes” bolt is, ahol lehet vásárolni?

Egyelőre nincs bolt, jelenleg kizárólag a webshopon keresztül lehet vásárolni.

Hogyan lehet rendelni?

A Vásárlási feltételek menüpontban és az ÁSZF-ben részletesen olvashatsz erről.

Hogyan lehet regisztrálni, és miért jó az?

Regisztrálni rendelés feladásakor lehet, jelszó és felhasználói név megadásával. Ez azért jó, mert...

  • A regisztrált felhasználók vásárlásait összegezzük, és bizonyos értékhatárok vagy vásárlásszám fölött kedvezmények járnak.
  • A regisztrált vásárlók lekérdezhetik rendelésük állapotát, és megnézhetik korábbi rendeléseiket is.
  • Mivel ez egy „piarista” bolt, a piarista iskolába járó, járt, ott dolgozó vásárlók külön kedvezményekben részesülhetnek.

Fontos, hogy nem szükséges minden vásárlási alkalommal regisztrálni, mert a külön kezelt regisztrációkat nem tudjuk összevonni, a külön felhasználói néven föladott rendelések értékét nem tudjuk egy számlára jóváírni. Ha egyszer már megtörtént a regisztráió, akkor érdemes megjegezni a felhasználónevet és jelszót!

Mennyi idő, amíg kiszállítják az árut?

A rendelés feldolgozás időt vesz igénybe. Ennek gyorsasága a bolt forgalmától függ, de igyekszünk minden rendelést napokon belül feldolgozni. A csomag állapotát bármikor lekérdezheted a Rendeléskövetés menüpont alatt.

A termékek postára adása belföldi szállítási cím esetén a megrendelés időpontjától számított 15 munkanapon belül, külföldi cím esetén pedig 30 munkanapon belül megtörténik.

Át lehet venni személyesen is az árut?

Egyelőre kizárólag Budapesten a webáruház székhelyén van lehetőség személyes átvételre. A fizetési mód ezen esetben is előre utalás, csak a személyes átvételt kell kiválasztani a szállítási költség megjelölésénel. A személyes átvételhez előzetes egyeztetés szükséges az ügyfélszogálati e-mail címen vagy telefonszámon.

Mennyi lesz a postaköltség?

A postaköltség a csomag súlyától függetlenül 1300 forint. A csomagok a Magyar Posta csomagszolgálatával kerülenk kiszállításra.

Hol a csomagom?!

Ha nem érkezett meg a csomag, érdemes megnézni a Rendeléskövetés menüpont alatt. A rendeléshez egy kód is kapcsolódik, mellyel lekérdezhető annak állapota. Ha az innen kapott válasz nem kielégítő, az ügyfélszolgálati e-mailcímen lehet felvenni velünk a kapcsolatot.

Le szeretném mondani a rendelést

A rendelést csak addig lehet lemondani, amíg fel nem dolgoztuk. Ezt is a Rendeléskövetés menüpontban lehet megtenni.
A feladott megrendelés a hatályos jogszabályok szerint nyilvános ajánlattételnek számít. A rendelés feladásakor ezt tudomásul kell venni.

Az Elállási/Felmondási jog gyakorlása esetén a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet az irányadó. Ennek értelmében az áru kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül a Vásárlónak joga van a szerződéstől indoklás nélkül elállni, azaz a megrendelt terméket hiánytalanul visszaküldeni. Ebben az esetben az ÁSZF-ben rögzített módon járunk el.

Hogyan kell fizetni az ajándéktárgyakért?

A kiválasztott termékek megrendeléséről e-mailben érkezik visszaigazolás, ami egyben egy előszámla is. A megrendelést előre utalással lehet fizetni a 11707024-20474571 (OTP) számú számlára.

Van Törzsvásárlói kedvezmény?

Van. Regisztráció esetén az adatokat a rendszer megőrzi, így természetesen kedvezményeket is biztosítunk:

  • piarista munkatársaknak, diákoknak vagy öregdiákoknak a vételárból 5%,
  • a negyedik vásárlással automatikus törzsvásárlói kedvezmény 3%,
  • 10.000 forint feletti vásárlás esetén 7% kedvezmény.

A kedvezmények összedadódhatnak. Pl. Piarista diák és már negyedik alkalommal vásárol, akkor 8% kedvezmény jár a teljes vételárból. Ha negyedjére 10.027 forintért vásárol, 15% a kedvezmény.

Van-e garancia, ki lehet-e cserélni az átvett árut, ha nem jó?

Igen, minden további nélkül. Erre vonatkozólag is a hatályos jogszabályokat tartjuk irányadónak. Bővebben az ÁSZF-ben adunk tájékoztatást ennek menetéről.

MÉRETTÁBLÁZAT

Fruit of the loom méretek

# S (46cmx68cm)
# M (52cmx70cm)
# L (53cmx76cm)
# XL (61cmx79cm)
# 2XL (69cmx84cm)

Ügyfélszolgálat:

Cím: 1052 Budapest, Piarista köz 1.
Telefon: +36-1-486-4493
Mobil: +36-30-837-4509
Hétfőtől-péntekig: 8:30-17:00 között
E-mail cím: ajandekbolt@piarista.hu